STICK UP INDOFOOD

STICK UP INDOFOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1385 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Stick Up indofood. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 13:45 Tempo doeloe, de beste Indo in Amsterdam en omstreken.
19 mei 2022 om 22:25 Het eten komt warm over, maar ik vind het niet authentiek Indisch smaken. Ook erg veel basis (bami) en heel weinig van de gerechten. Voor die prijs erg teleurstellend.
19 mei 2022 om 21:10 Super lekker.
14 mei 2022 om 10:27 Zoals altijd goede kwaliteit en altijd vers. De sate is een aanrader! De prijzen zijn wat hoger dan elders maar daar is de kwaliteit ook naar en hebben wij er graag voor over.
13 mei 2022 om 14:43 Het eten hier is altijd zo lekker, ben super blij met een goeie indonesisch restaurant in Diemen! Jammer dat er geen lemper meer wordt verkocht.. en soto s'avonds. Voor de rest echt top!!
11 mei 2022 om 20:50 Zoals altijd enak
8 mei 2022 om 19:38 Was allemaal weer lekker Erg lekkere sambal!
7 mei 2022 om 20:59 Heerlijk eten, goede bezorging!
5 mei 2022 om 21:11 Lekker smaakvol en vers eten Prijs / kwaliteit / hoeveelheid prima (Rames speciaal)
30 apr 2022 om 8:09 Eten was goed en lekker qua smaak. Echter voor de prijs vond ik de hoeveelheden vlees en groentes wat klein.
28 apr 2022 om 23:54 Dit eten was zo lekker!!
26 apr 2022 om 20:28 We hadden de rijsttafel en zijn supertevreden klanten! :-)